Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.1g0.5kcal0g0g0g0.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g1.6g6.3kcal0.3g0g0.5g0g
Aurajuusto4g14kcal0.8g0g1.2g0g
Mozzarella Lovilio Lidl5.9g20kcal1.5g0.1g1.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g200kcal12.4g0.2g16.4g1.8g
Valittu annoskoko30g100kcal6.2g0.1g8.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna15g50kcal3.1g0.1g4.1g0.5g
Arvot/100g100g334kcal20.7g0.3g27.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249