Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g5.2g13kcal0.8g0.3g1g0.1g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper3g0.3kcal0.1g0g0g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g2.6g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g5.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%2.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper2g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g62kcal3.8g2.2g4g0.6g
Valittu annoskoko30g31kcal1.9g1.1g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1g0.6g1g0.2g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.7g6.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996