Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g5g18kcal0.9g2.9g0.2g0.3g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl7g8.1kcal1.5g0g0.2g0g
Pekoni (Dulano)3.1g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g88kcal6.8g6.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko30g44kcal3.4g3.4g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.7g1.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g149kcal11.4g11.4g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360