Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.5g13kcal1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g94kcal6g2.4g6.6g0.4g
Valittu annoskoko30g47kcal3g1.2g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.5g0.6g1.7g0.1g
Arvot/100g100g157kcal10.1g4g11.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318