Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka1.3g4.9kcal0.1g1g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 9g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal1g0g0.5g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g46kcal3g3.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko30g23kcal1.5g1.9g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.8g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5g6.3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210339