Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Sokeri2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.4g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus1.4g4.5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g75kcal3.6g12g1.6g0.4g
Valittu annoskoko30g38kcal1.8g6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal0.9g3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6g20.1g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230