Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.7g6.2kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 12g5.5kcal0.1g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g102kcal2g10.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko30g51kcal1g5.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal0.5g2.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g172kcal3.4g18.2g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709