Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)20g143kcal0g0g15.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 5.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.3g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g320kcal1.8g0.6g34.6g0g
Valittu annoskoko30g160kcal0.9g0.3g17.3g0g
Annoskoko puolitettuna15g80kcal0.5g0.2g8.7g0g
Arvot/100g100g536kcal3g1g57.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435