Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus6.5g22kcal1.5g3.5g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.6g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tonnikala vedessä 3.3g3.4kcal0.7g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.1g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g77kcal5.8g8.2g1.8g1g
Valittu annoskoko30g39kcal2.9g4.1g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.5g2.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g130kcal9.8g13.8g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644