Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.6g3.6kcal0.1g0g0.3g0.1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g7.8g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä3.9g6.6kcal0g1.7g0g0g
Flora Vanilla 12%7.8g15kcal0.4g1.2g0.9g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g7.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g72kcal2.8g9.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko30g36kcal1.4g4.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal0.7g2.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.7g15.8g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301