Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.3g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g41kcal2.4g1.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko30g20kcal1.2g0.9g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.6g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g68kcal4g3g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946