Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Silakkafilee 7.1g10kcal1.1g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Mustaleimaemmental (Valio)0.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.7g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g68kcal4.8g4.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko30g34kcal2.4g2.2g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.2g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8.1g7.4g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385728