Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g69kcal5.2g1.2g4.6g0.8g
Valittu annoskoko30g35kcal2.6g0.6g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.3g0.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g115kcal8.7g2g7.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932