Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 10g12kcal2.3g0g0.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 7.3g5.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g37kcal4.6g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko30g19kcal2.3g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal1.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g62kcal7.7g0.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003