Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Purjosipuli3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 8.8g17kcal2.4g0g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g70kcal5.6g1.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko30g35kcal2.8g0.8g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.4g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g117kcal9.4g2.7g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080