Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 28g39kcal5.3g0g2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g83kcal10.6g0.6g4g0.4g
Valittu annoskoko30g42kcal5.3g0.3g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal2.7g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g138kcal17.7g1g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395951