Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino7.8g27kcal1g5.2g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.3g20kcal1.7g0g1.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g12g5.1kcal0.2g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g115kcal6.4g12.4g4.2g1g
Valittu annoskoko30g57kcal3.2g6.2g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal1.6g3.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g191kcal10.7g20.7g7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511