Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g14g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Naudan sisäfilee14g17kcal2.9g0g0.6g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g67kcal6.2g1g4g0g
Valittu annoskoko30g33kcal3.1g0.5g2g0g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.6g0.3g1g0g
Arvot/100g100g112kcal10.4g1.7g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176144