Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr3.5g10kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto2.1g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio7g4.6kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g50kcal1.8g2.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko30g25kcal0.9g1.1g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.5g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3g3.7g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757