Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli3.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g12g7.2kcal0.4g0.9g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz2.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)7.6g8.4kcal1.9g0g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g43kcal4.8g3.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko30g22kcal2.4g1.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal1.2g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g73kcal8.1g5.7g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341