Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 16g21kcal3.4g0g0.7g0g
Valio Viola Mustapekka 100g3.7g17kcal0.4g0.3g1.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio7.3g4.7kcal0.1g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g95kcal7.8g1.4g6.4g0g
Valittu annoskoko30g48kcal3.9g0.7g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal2g0.4g1.6g0g
Arvot/100g100g160kcal13g2.3g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474