Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g31g22kcal3.8g1.3g0.2g0g
Rypsiöljy 21g185kcal0g0g20.9g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g168g561kcal23.1g107.4g3.9g10.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g17g59kcal4.4g0.4g4.5g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g8.4g18kcal1.7g0.5g1g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g8.4g7.4kcal1.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1716kcal69g221.8g61.6g20.2g
Valittu annoskoko290g858kcal34.5g110.9g30.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna145g429kcal17.3g55.5g15.4g5.1g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149