Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g6.2g29kcal0g0g3.2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g25g97kcal0g24.2g0g0g
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Culinesse (Flora), annos 10g31g143kcal0.2g0.2g15.9g0g
Sokeri 37g151kcal0g37g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g35kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.3g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1285kcal16.6g197g44.4g6.6g
Valittu annoskoko290g643kcal8.3g98.5g22.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna145g321kcal4.2g49.3g11.1g1.7g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570