Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Sokeri 62g252kcal0g62g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g76kcal0.1g0.1g8.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.1g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta81g290kcal10.5g56.5g1.7g2.8g
Kookoshiutale 7.2g48kcal0.6g0.5g4.7g1.2g
Hasselpähkinä 13g87kcal1.9g0.5g8.2g2.4g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)40g188kcal1.6g24.2g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g2058kcal41.2g299.2g73.4g12.8g
Valittu annoskoko290g1029kcal20.6g149.6g36.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna145g514kcal10.3g74.8g18.4g3.2g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316