Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g62g219kcal16.2g1.6g16.9g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g15g66kcal3.1g5.8g3.4g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 125g30kcal2.2g2.7g0.4g2.8g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät87g87kcal14.4g1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g804kcal71.8g22.2g46.2g5.8g
Valittu annoskoko290g402kcal35.9g11.1g23.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna145g201kcal18g5.6g11.6g1.5g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779