Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g85g435kcal7.6g24.8g34g5g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton7.5g24kcal1.7g0.8g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g2496kcal37.8g62.4g232.2g10g
Valittu annoskoko290g1248kcal18.9g31.2g116.1g5g
Annoskoko puolitettuna145g624kcal9.5g15.6g58.1g2.5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.8g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347