Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri 42g170kcal0g41.7g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste42g309kcal0g0g34.3g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g13g43kcal1.6g8.5g0.2g0.7g
Tattarijauho, Myllynparas84g284kcal10.9g56.4g1.4g4.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Rice Dream, riisimaito21g10kcal0g2g0.2g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g47g16kcal0.2g3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1782kcal34g229.2g79.6g13.4g
Valittu annoskoko290g891kcal17g114.6g39.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna145g446kcal8.5g57.3g19.9g3.4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915