Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g83g50kcal8.3g3.6g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Mantelilastu (A la meira)33g200kcal8g2.2g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1369kcal55g18g121.4g0g
Valittu annoskoko290g685kcal27.5g9g60.7g0g
Annoskoko puolitettuna145g342kcal13.8g4.5g30.4g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231