Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 44g10kcal0.2g1.4g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha78g130kcal14.9g0g7.8g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g4.7g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras13g46kcal1.7g9.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g512kcal41g40g20g4.6g
Valittu annoskoko290g256kcal20.5g20g10g2.3g
Annoskoko puolitettuna145g128kcal10.3g10g5g1.2g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661