Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g198kcal5.9g40.4g0.7g2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%30g66kcal0.9g1.5g6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Mansikkahillo 63g142kcal0.4g33.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1135kcal23.4g181.2g32g5.2g
Valittu annoskoko290g568kcal11.7g90.6g16g2.6g
Annoskoko puolitettuna145g284kcal5.9g45.3g8g1.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262