Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 21g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g6.2g6.9kcal0.1g1.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)83g67kcal13.8g0g0.8g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl52g63kcal1.8g1.9g5.2g0g
Tomaatti 27g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g349kcal35g18.6g13g5g
Valittu annoskoko290g175kcal17.5g9.3g6.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna145g87kcal8.8g4.7g3.3g1.3g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239