Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.3kcal1.3g0.1g0g0.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g17g152kcal0g0g16.9g0g
Ruisjauho, 1 dl70g225kcal7.7g45g1.6g9.8g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 39g122kcal4.1g23g0.9g2.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 42g117kcal0.8g1.3g11.8g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g42g81kcal8g0g5.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro14g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g1416kcal44.4g140g73.6g26g
Valittu annoskoko290g708kcal22.2g70g36.8g13g
Annoskoko puolitettuna145g354kcal11.1g35g18.4g6.5g
Arvot/100g100g244kcal7.6g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407