Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green11g38kcal3.3g6.4g0.1g3.4g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g30g29kcal2.4g4.2g0.2g2.4g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika vihreä 16g3.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vihreä currytahna1.2g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g268kcal17.6g35.2g5g16g
Valittu annoskoko290g134kcal8.8g17.6g2.5g8g
Annoskoko puolitettuna145g67kcal4.4g8.8g1.3g4g
Arvot/100g100g46kcal3g6.1g0.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238797