Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g107g406kcal7.6g53.8g17.3g1.9g
Raparperi 70g24kcal0.5g3.9g0.1g1g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g56g107kcal1.5g2.9g10.1g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1371kcal27g172.8g61.4g5.8g
Valittu annoskoko290g685kcal13.5g86.4g30.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna145g343kcal6.8g43.2g15.4g1.5g
Arvot/100g100g236kcal4.7g29.8g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355