Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Perunajauho 1dl=70g7g24kcal0g5.8g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 21g7.2kcal0.6g1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g35g23kcal3.9g1.5g0.1g0g
Marianne crush 150g21g91kcal0.3g18.2g1.8g0.4g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)60g51kcal0.2g12.3g0.1g1.3g
Kuohukerma,valio,2dl42g144kcal0.8g1.3g14.8g0g
Ranskalaiset pastillit14g65kcal0.4g9.9g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1319kcal23.2g156g65.4g4g
Valittu annoskoko290g659kcal11.6g78g32.7g2g
Annoskoko puolitettuna145g330kcal5.8g39g16.4g1g
Arvot/100g100g227kcal4g26.9g11.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576