Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 35g16kcal1g1.7g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g142kcal0g0g15.8g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g8.8g27kcal1.6g3.6g0.7g1.6g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl46g168kcal5.5g33.7g1g1.6g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Puolukka 44g17kcal0.2g3g0.2g1.1g
Mustikka metsä- 70g31kcal0.4g4.5g0.4g2.3g
Neljänviljanhiutale 11g35kcal1.1g6.1g0.4g1.2g
Fariinisokeri6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g1229kcal24.8g179g42.2g15.6g
Valittu annoskoko291g615kcal12.4g89.5g21.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna145g307kcal6.2g44.8g10.6g3.9g
Arvot/100g100g212kcal4.3g30.8g7.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260