Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 88g34kcal0.9g6g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g255kcal20g18g10.4g6.4g
Valittu annoskoko291g128kcal10g9g5.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna145g64kcal5g4.5g2.6g1.6g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711