Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g88g101kcal19.2g0g2.2g0g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.1g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%34g54kcal0.9g0.9g5.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 29g5.8kcal0.2g0.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g503kcal42.6g17.6g26.6g6g
Valittu annoskoko291g252kcal21.3g8.8g13.3g3g
Annoskoko puolitettuna145g126kcal10.7g4.4g6.7g1.5g
Arvot/100g100g87kcal7.3g3g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368