Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Lanttu 8.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Nakki,popsi grillinakki60g155kcal7.2g3.4g12.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g414kcal17.4g26.2g25.8g2.4g
Valittu annoskoko291g207kcal8.7g13.1g12.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna145g103kcal4.4g6.6g6.5g0.6g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754