Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 40g41kcal0.5g1.9g3.3g0.7g
Linssi, vihreä, go green85g287kcal24.7g48.5g0.9g25.9g
Kikherne (Gogreen), annos 100g85g89kcal6.8g11.9g1.7g8.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g25g29kcal1.5g1.2g2g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g1082kcal68.6g133.4g33.6g72.6g
Valittu annoskoko291g541kcal34.3g66.7g16.8g36.3g
Annoskoko puolitettuna145g270kcal17.2g33.4g8.4g18.2g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393506