Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 117g89kcal2.2g18.1g0.2g1.2g
Rasvaton maito viro (Alma)32g11kcal1.1g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53.1g0.9g2.7g
Ohrajauho 32g105kcal2.6g20.7g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g1021kcal35.2g187g10g12.6g
Valittu annoskoko291g510kcal17.6g93.5g5g6.3g
Annoskoko puolitettuna145g255kcal8.8g46.8g2.5g3.2g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369