Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria125g180kcal20g3.1g9.2g0g
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g31g20kcal0.5g1.2g1.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%16g36kcal4.5g0.4g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g774kcal72g12.4g46.2g4g
Valittu annoskoko291g387kcal36g6.2g23.1g2g
Annoskoko puolitettuna145g193kcal18g3.1g11.6g1g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.1g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311