Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 23g69kcal2.1g12.2g0.6g3.3g
Puolukka 31g12kcal0.1g2.1g0.2g0.8g
Canderel makeutusjauhe1.6g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g175kcal4.4g31.6g1.6g8.2g
Valittu annoskoko291g87kcal2.2g15.8g0.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna145g44kcal1.1g7.9g0.4g2.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315