Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1503g1260kcal274.2g0g16.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g100g64kcal3.5g0.2g25g0g
Rypsiöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)250g801kcal92.7g0.1g47.6g0g
Korppujauho 100g367kcal10.5g75g1g5.3g
Maitojauhe rasvaton 75g267kcal24.4g39.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g6849kcal810.6g230g332g10.6g
Valittu annoskoko2900g3424kcal405.3g115g166g5.3g
Annoskoko puolitettuna1450g1712kcal202.7g57.5g83g2.7g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171