Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g62g287kcal0.3g0.3g31.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g249g972kcal0.5g241.7g0g0g
Raparperi 1196g403kcal8.3g65.8g1.2g16.7g
Culinesse (Flora), annos 10g312g1433kcal1.6g1.6g158.9g0g
Sokeri 371g1505kcal0g370.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu274g345kcal30.2g0.8g24.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 405g1389kcal41.3g283.4g4.9g14.2g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g50kcal0g12.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.2g19kcal0.7g3.7g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g12850kcal167g1969.4g443.8g65.4g
Valittu annoskoko2900g6425kcal83.5g984.7g221.9g32.7g
Annoskoko puolitettuna1450g3212kcal41.8g492.4g111g16.4g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570