Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee1998g2438kcal419.6g0g79.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon300g363kcal10.2g80.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 75g251kcal0g61.1g0g1g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%500g799kcal13.5g13.5g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g7787kcal891.4g322.8g310.2g6.8g
Valittu annoskoko2900g3894kcal445.7g161.4g155.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna1450g1947kcal222.9g80.7g77.6g1.7g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=374312