Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1125g432kcal11.2g77.6g2.2g28.1g
Nauris 225g62kcal2.2g9.4g0.7g4.3g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos75g540kcal0.4g0.4g60g0g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton150g240kcal12g6g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g2714kcal58.6g213.2g165.8g73.6g
Valittu annoskoko2900g1357kcal29.3g106.6g82.9g36.8g
Annoskoko puolitettuna1450g678kcal14.7g53.3g41.5g18.4g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566