Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 162g1432kcal0g0g161.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2401g854kcal3.8g170.7g2.2g48g
Kaurahiutale 192g719kcal27.8g109.5g14g19.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4.8g13kcal0.2g3.8g0.2g2.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 120g362kcal0.1g88.9g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5808g6953kcal63.8g793.8g356.6g139.6g
Valittu annoskoko2904g3477kcal31.9g396.9g178.3g69.8g
Annoskoko puolitettuna1452g1738kcal16g198.5g89.2g34.9g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918