Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala17g46kcal3.3g0.8g3.3g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g1500g1680kcal330g21g30g7.5g
Kevytkerma300g360kcal9.6g13.5g30g0g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)23g162kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5808g5554kcal713.2g226.2g195g22g
Valittu annoskoko2904g2777kcal356.6g113.1g97.5g11g
Annoskoko puolitettuna1452g1389kcal178.3g56.6g48.8g5.5g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790