Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g685g959kcal130.1g0g47.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g685g1164kcal137g0g68.5g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g17g0kcal0g0g0g0g
Vesi137g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Persilja 41g11kcal0.6g0.5g0.1g3.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)223g310kcal24.7g0.9g23.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka34g301kcal0g0g34.2g0g
Vesi685g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g103g208kcal2g43.4g2.9g2.3g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g51g180kcal6.2g36.5g1.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5808g6414kcal608.2g188.2g356.8g24.2g
Valittu annoskoko2904g3207kcal304.1g94.1g178.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna1452g1604kcal152.1g47.1g89.2g6.1g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235